Sommarläger Varberg 2017

Hej och välkommen till UngdomsOas sommarläger i Varberg 2017! 

I år kommer lägret att ta plats i Varberg och vi kommer att utforska Gud med temat
"En kärlek som förvandlar" Förutom fantastiska och inspirerande kvällsmöten med lovsång och personlig förbön kommer vi att ha lärorika seminarier, roliga aktiviteter, viktiga smågruppsamtal och mycket mer. Bl.a. Så kommer Pannkakskyrkan erbjuda de som vill att följa med ut på gatorna i Varberg och evangelisera genom att dela ut pannkakor till människor som går förbi.

Hur bra låter inte detta? Vi är galet taggade på vad Gud kommer att göra i sommar och vi hoppas att få dela detta lägret med dig och dina kompisar!

Oas17 Facebook 640x360

ANMÄL DIG HÄR!

Var? Håstensskolan, Äckregårdsvägen 5, 432 32, Varberg
När? 25 juli kl 15 (incheckning öppnar kl 13) - 29 juli kl 16

Varför? För att Gud är bra
Tema? ”En kärlek som förvandlar”
Kostnad? 950kr
                Fr.o.m. 1 juni 1150 kr
                Fr.o.m. 1 juli 1350 kr
Anmälan är bindande!
Mat och golvlogi ingår i priset

Undrar du vad man egentligen gör på ungdomsoas sommarläger? Låt oss berätta för dig!

  1. 1. Vi har undervisning, seminarier och kvällsmöten. Här får vi chans att utforska vad som står i bibeln och vad Jesus vill säga till oss idag. Det kommer att vara olika talare varje dag som tar med oss på resor genom olika ämnen och bibelverser
  2. 2. Vi har kul!! När Jesus skapade människan så skapade han oss till att leva i gemenskap med varandra. Det gör vi här på lägret. Med massa andra ungdomar och ledare kommer vi att ha olika turneringar, aktiviteter, lekar och samtalsgrupper för att ha roligt med nya eller gamla kompisar! KUL!
  3. 3. Vi käkar mat. Det gör vi för att överleva, men också för att ha det gött med våra vänner genom en bit mat.
  4. 4. Gruppsamlingar. Alla som kommer på lägret kommer att bli indelade i en smågrupp med en smågruppsledare. Här brukar vi ha kortare lekar och lära- känna övningar för att sedan prata om undervisningen eller gårdagens kvällsmöte.

Följ oss på Facebook, Instagram, och Snapchat @ungdomsoas!