Youngstersledare

Beskrivning

Varje år har Oasrörelsen sommarkonferens. Det finns tillfällen för både vuxna, unga och barn att få träffas, ha roligt, och få undervisning! Konferensen ger många tillfälle till att få växa i sin personliga tro till Gud! Det är inte bara viktigt för de äldre, utan även för de små! Det är fantastiskt att få vara med och dela tron och tankarna med barnen!

Som ledare får man höra barnens tankar, nyfikenhet, ge en trygghet och vara med och hänga med dem! Det kommer mellan 300-500 barn på denna konferensen, så vi behöver vara många som hjälps åt! Vill du vara med?

Frågor

Vad innebär det att vara barnledare och varför är det viktigt?
Man är med barnen under deras planerade aktiviteter under onsdag, torsdag och fredag förmiddag, i de olika åldersgrupperna 4-6 år, 7-12 år och 13-14 år. Det viktiga är att man blir sin barngrupps trygghet under veckan. Du blir den de förlitar sig på, hejar på och är med. Och du blir även en stolpe i deras tro, när de får dela sin tro med dig!

Vilka är kraven för att vara barneldare?
Man ska vara minst 15 år, gilla barn och älska Jesus! Man behöver även vara van att ta lite ansvar.

Är det mycket ansvar eller svårt?
Man har ansvar för en egen barngrupp och följer med den gruppen på barnens planerade aktiviteter. Det är andra ledare som har koll på vad som händer och vad som ska göras. Så man är många på plats. Men man får öva sig och vara beredd på en snabb lösning, en enkel lek eller ett roligt snack i väntan i kö eller liknande.

Hur ser fördelningen ut och barngruppernas storlek?
Som barnledare så ansvarar man för 1 grupp med ca 8 barn. Alla barnen är indelade i små grupper i sina olika åldersgrupper 4-6 år, 7-12 år och 13-14 år. Så ex. så finns det massa smågrupper i 7-12 år, och alla smågrupper har då en egen ledare.

Vilka dagar och tider gäller?
Onsdag, torsdag och fredag (25-27 juli) mellan kl 9.15-12.00 är själva dagarna som grupperna med barnen är. Men vi startar upp med en samling för alla medarbetare på söndagen den 22 juli (halvdag) för information, teambuilding, lära känna, undervisning och betjäning tillsammans.

Hur ser det ut med kost och logi för en barnledare?
Som medarbetare / barnledare hos Youngsters så betalar Oasrörelsen halva din lägerkostnad hos Ungdomsoas.

Anmälan som Youngstersledare

För att anmäla dig som Youngstersledare, fyll i rabattkoden youngsters när du anmäler dig på Anmälningssidan.
Skriv också ett kort personligt brev om dig själv, och kontaktuppgifter till en referensperson, i samband när du anmäler dig. Maila in till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.